Tre tredjeplasser på Forus

Fireårige hoppa Best Sensation var i ny regi Henning Skeie etter å ha reist fra stallen til Høitomt nylig. Hun fikk et pent løp der hun jobbet seg sakte men sikkert framover, og avsluttet fint til tredje på 19,2v fra 20m tillegg. løp 1

Lady Revenue trenes av sin eier Kathrine Strand og ble kjørt av Kennet Handeland. Fra femte innvendig mesteparten av løpet kom Revenue-datteren endelig fri inn på oppløpet og avsluttet voldsomt til tredje på 17,3a/2040m.

Red Lane gjorde årsdebut for Magne Erga/Bent Erga/ Atle Erga. Det ble svett åpning med flere hester som ville ha tet og det ble travet 1.11/500m. Red Lane havnet etter hvert i fjerde innvendig og ble sittende fast her til langt inn på oppløpet. Da åpning kom avsluttet Revenue-datteren meget bra til tredje på 17,3a/2040.

På Bjerke ble det et tøft løp for Revenue-sønnen som jaget sin femte seier fra spor 8 denne gangen. Dødens ble det etter litt trøbbel fra start, og de to der framme passerte 10,8/500m. Inn på oppløp lå Bulldozer i tet, men begynte å kjenne den harde åpningen og klarte ikke å klemme ut en speed til. Halvannen lengde skilte andre- til femteplassen og Bulldozer gikk 1.14,5a