Maffioso Face vant Gulldivisjonen

Svenskfødte Maffioso Face 10,9/SEK 2,3 mill er oppdrettet at Lutfi Kolgjini og var i trening der de første årene av sin karriere. 10 seire og over 1 million kroner ble det der, bl.a etter seier i V75-finale, flere seire i Frankrike bl.a. i et storløp med 250 000 kroner til vinneren på 13,7v/2700m etter å ha gått i tredjespor føste 700m. Han reiste seg igjen etter en stygg kollisjon på Solvalla som fireåring der en hest foran styrtet og døde midt i semifinale til Breeders’ Crown.

For to år siden ble Maffioso Face solgt til Finland, og også her har Revenue-sønnen tjent godt over 1 million kroner. I dag var han ute i gulldivisjonen i finsk rikstoto. Det ble hardt tempo. Første 500m gikk etter 11,1, tredje 500m etter 10,5. Rundt siste sving gikk han i angrep i dødens, og kjempet hele veien nedover oppløpet mot lederen og en utvendig hest som kom sterkt på slutten. Maffioso ga alt han hadde og kjempet seg over målstreken som vinner på sterke 12,7a/2100m

Se løp her