Money Maven enkelt på Yonkers

Money Maven var til start i Open Trot på Yonkers i dag for høyeste klassen hester. Fra spor 5 var innledningen litt forsiktig og første halvdel av løpet lå Daniel Dube med sin hest midt i feltet. Inn på oppløp lå han som nummer tre, men ingen kunne følge Revenue-sønnens avslutning der han reiste fra med tre lengder til sikker seier. Vinnertid ble 1.12,2 i vinterværet.

Money Maven har tjent 466 000 så langt i år og er med det den nest rikeste av alle travere i USA så langt i år. Meladys Monet er på fjerdeplass med sine 400 000 kroner. Det er verdt å merke seg at verken Money Maven eller Meladys Monet konkurrerer med Lasix, som er vanlig blant mange eldre travere i USA.

Litt senere på kvelden… I et meget jevnt løp der kun trekvart lengdes skilte de fire første hestene i mål, ble Quick Deal såvidt slått til fjerde.