V75-seier til Demolition Man F.

Fra spor 6 bak bilen fikk Demoliton Man et fint løp i rygg leder og så pigg og sterk ut. På siste bortre stakk Kolgjini unna noen lengder med sin hest, men i løpet av svingen var igjen Demolition Man F klistret i rygg. Han har tidligere vist at han er en meget god avslutter, og nedover oppløpet kjempet tre hester siden om side. To hester trakk faktisk det lengste strået, og Demolition Man F kjørt av Peter Untersteiner, og Goop sin hest landet begge to på fine 1.13,3a/2140m i et helt dødt løp. Siste 500m gikk etter 12,3. Førstepremien ble på drøyt 90 000 kroner.

Ekstra artig er det å se denne hesten som var dødsdømt etter en gaffelbåndskade. Bengt A Nilsson reddet han og som takk har amatøren fått sine største framganger på travbanen. Han vant i sin debut for sin nye eier/trener/kusk i sin første start for et snaut år siden, vant V75 på Jägersro i desember og igjen i dag på Åby. Hesten har travet inn nesten 400 000 kroner siste ni månedene for sin nye eier!

Demolition Man F. er oppdrettet av en av Revenue sine tidligere eiere, Göran Falk/Falkbolagen AB.