S.M.K. Silvousplait «Årets Hest» og «Årets 3-åring» 2017

S.M.K. Silvousplait e.Revenue var i hele 2017 en av Norges beste treårige hopper. Hun var tidlig igang og i april ble hun tredje i Consolation Bjerkebanens Oppdretningsløp, kun slått av Vainqueur R.P. og Quality Fighter, og ble tredje i kval og fjerde i finale av Prinsesse Märtha Louises Pokalløp på Biri i juli. På Drammen 12.august slo hun til for fullt, og det ble totalt overlegen seier i Benn Orres Pokalløp. I kval til kriteriet ble hun dessverre jaget over i galopp på oppløpet og ble fjerde, men tok litt revansj da hun vant kval tl Oaks 1.oktober på enkelt vis etter tet hele veien. Hun var storfavoritt i finalen, men noe skjedde mellom varming og løp, og hun ble dessverre strøket i siste minutt. 

I Holmestrand og omegn Travforening har hun for 2017 blitt kåret til «Årets Hest» og «Årets treåring».

S.M.K. Silvousplait er oppdrettet, eid og trent av Siw Marie Kittelsen. Gratulerer så mye!