Fjerde strake på Always On Time

Rålekre Always On Time (4)10,5ak har utviklet seg til å bli en riktig seiersmaskin for Kjetil Helgestad. Kun Ferrari B.R. vant flere løp enn hans fireåring i den knallharde 2013-årgangen i fjor. Always On Time var ikke meldt til klasseløpene, men har nok bare hatt fordel av det og utviklet seg i sin egen takt. Det resulterte i tre seire og 4 andreplasser som treåring, Ni seire om 4-åring og en fantastisk rekord på 10,5a, og er foreløpig ubeseiret på sine to starter i år.

I dag var det V75 på Leangen travbane, og Always On Time fortsetter å imponere stort. Eirik Høitomt satt denne gangen i sulkyen. Fra åttendespor fikk han ikke teten direkte ettersom Teddy Boy Ok forsvarte. Eirik valgte lederrygg en stund. 500 igjen måtte Always On Time ut i dødens og angrepene kom bakfra. Nedover oppløpet var det ingen som kunne true Revenue-sønnen som tok sin fjerde strake seier og han har vunnet 8 av sine 11 siste starter, og i Drammen ble han regelrett rygget rett ned av en galopperende konkurrent.

På seremoniplass uttalte trener Helgestad at han blant mange ting er imponert over hestens holdbarhet og helse, og at Always On Time aldri har blitt behandlet. Temmelig uvanlig for en hest som har travet 1.10 som fireåring og åpnet i 1.07-fart.