Melady’s Monet og Quick Deal vant på Yonkers

Revenue-sønnene Melady’s Monet 09,2a/$1,2 mill og Quick Deal 08,6a/$400,000 var til start på 800m-banen Yonkers i ettermiddag i første, respektive andre, løp. Begge gikk over den i USA uvanlige distansen 1 1/4 mile (ca 2000m).

Først ut var Melady’s Monet som var ute i et 50,000-dollars løp. Tetkjenning ble det direkte, og med unntak av noen meter ledet dollarmillionæren hele veien, og holdt unna til seier. 48 seire har det blitt på Melady’s Monet som da passerte pappas enorme 47 karriereseire.

Deretter var det Quick Deal sin tur. Den lynraske vallaken har travet 08,6 som best, og har også satt to verdensrekorder på nettopp Yonkers på 10,4 og 10,6 to påfølgende uker. Quick Deal fikk lederrygg og så pigg ut. Ut av siste svingen dro kusken i høyretommen og Quick Deal la inn et flott oppløp og vant enkelt. Seieren var den 31. i karrieren!