Jetsun tok sin andre på tre starter

Jetsun er fra 2013-årgangen, den råeste årgangen norskfødte varmblodstravere vi noen gang har sett. Han gikk prøveløp i november som 2-åring, og vant fire løp og tok fira andreplasser som treåring. Han har tidligere vunnet V75-løp, og var finalist i Norsk Travderby i fjor der han dessverre virket syk. I dag var ute i sin tredje start i regi av ny eier Morten Carlsen. Debuten endte i seier for en strålende opplagt Jetsun, og i dag kom den første seieren. Tet ble det i utgangen av første sving, og Hans Chr Holm fikk dirigere fra tet selv om Jetsun lå litt hardt på underveis. Vinnertiden ble 17,0a/2040m på snøbanen.

Det har blitt syv seire på Revenue-avkom denne uka, fire av dem i Norge i form av Mikkel HR, Always On Time, Patrimony og Jetsun. I USA Melady’s Monet og Quick Deal.