Full klaff for Lass Revenue

3-årige Lass Revenue har levert en rekke flotte løp, men har hatt mye utur med startspor, og noen galopper. Han ble en av Sveriges raskeste treåringer i mai da han travet 12,4 i sin livs sjette start. Han har vunnet tre løp, ble annen i større sammenhenger som auksjonsløpet på Solvalla, kval til Kriteriet på sterke 14,1a/2640m, Breeders’ Crown, og kval til E3 på 1.12,3

I GS75 fra spor 11 mot eldre hester på sprint på Solvalla sto på plakaten i dag. Starten ble ikke overraskende helt umulig derfra med et kobbel startraske hester, og Mattias Djuse la sin hest helt bakerst i feltet. Tempoet var voldsomt. 1.08,2/500m og 1.11,4/1000m. Lass Revenue fulgte i angrep i tredjespor rundt siste sving uten at det beit for hesten foran, og kom nest sist inn på oppløpet. Da la Revenue-sønnen inn et oppløp det luktet svidd av og kastet seg først over mållinjen til seier på 12,7a/1640m.

Se løpet her