Always On Time fortsetter seierstoget

Always On Time har utviklet seg til en fantastisk traver i løpet av året. Han vant tre løp og  var på trippelen i halvparten av sine starter i fjor som treåring. I sommer tapte han såvidt kval til Jarlsberg Grand Prix etter å ha åpnet 1.07 og ledet helt til mål, og travet (4)10,5 i finalen noen timer etterpå. Siden da har det blitt mange seire, og Always On Time imponerte da han vant på Åby forrige måned etter tidlig å ha kommet seg til tet  fra spor 12 og holdt koken hele veien inn til seier. Det har vært endel utur med dårlige spor og påkjørsler i løp, men til tross for dette har Revenue-sønnen mange ganger fått vise hva som bor i han.

I kveld var Always On Time til start på Biri for trener Kjetil Helgestad. Fra spor 7 var det ingen som kunne svare han opp, og han føyk rett til tet. Utvendig gikk favoritten og presset på. Men fra tet er det sjelden Revenue-sønnen lar seg pille på nesa, og også i dag forsvarte han seg mesterlig når angrepene kom nedover oppløpet. Han fikk marsjordre og la inn et ekstra gir, og dermed var årets niende seier et faktum. I tidenes beste norskfødte årgang er det kun Ferrari B.R. som har vunnet flere løp av fireåringene i år!

I et løp tidligere på kvelden gjorde også Norwegian Pine et meget sterkt løp, der han gikk til tet fra spor 12 etter en åpning i tredjespor hele første sving. Det ble en meget respektabel andreplass til Revenue-sønnen.

Sverige: I Boden ble finske Perfect Reverie også annen etter en tung tur i fjerdespor i siste sving.

USA: Yttterligere to andreplasser ble det i USA denne fredagen. 1.08-traveren Quick Deal, som fulgte opp sin seier fra forrige uke ble annen på The Meadowlands, og Edom Up Blue Boy på Batavia Downs.