1.08-traveren tilbake som vinner

Quick Deal travet 1.08,6a da han ble annen i Allerage Farm Trot, et løp som pappa Revenue vant på historiens tredje raskeste tid 1.09,3a i 2004. Han har totalt vunnet 30 løp og tatt 15 andreplasser i karrieren og nærmer seg 4 millioner innkjørt. Quick Deal satte også to verdensrekorder på 800m-bane på Yonkers, 1.10,6a og 1.10,6a påfølgende uker. I store deler av fjoråret var han borte med en alvorlig gaffelbåndskade, men vant på 10,2 i ett av de tre løpene han startet, og han har kommet tilbake sakte men sikkert i år. I kveld kom den første seieren for året den lynraske Revenue-sønnen. På Meadowlands vant han på 11,6a/1609m for trener Patti Harmon og kusk i kveld var Jom Marohn Jr. Ingen Lasix, ingen travhobbles brukes på Quick Deal, noe som er relativt uvanlig på eldre elitehester i USA.

Andreplass på Northville Downs ble det for High Finance, og i går ble det andreplaser på R Sam og Wisenheimer, samt tredjeplasser på Skates N Plates og den flotte hoppa She’s All In.