Sterk Income var best på Klosterskogen

Income har gjort en rekke flotte løp i år, i konkurranse med en ekstremt god årgang 4-åringer. Fjerdeplass i høstfinalen på Sørlandet i sin siste start der både Chief Orlando, Fernandinho BR og Fabian BR ble stlått, og ble tredje i Johan Widdings Minnløp kun slått av Fabian BR og Ferrari BR. Han har også gjort det bra mot eldre hester, og har også vunnet V75-løp og blitt tredje i V75-finale.

I dag var det start på Klosterskogen og hingsten gjorde nok et sterkt løp. Fra start ble det lederrygg etter en rask åpning på 11,4/400m. Da ble lederrygg byttet ut med dødens for Income, og Income overtok mot 800m og passerte på 12,7. Runden igjen kom Solberg opp utvendig for å utfordre og Income forsvarte seg. I siste sving kom nok et angrep, denne gangen fra Ubuntu. Income forsvarte seg mesterlig både fra hester utvendig og hest på siste indre, og tok sin fjerde seier på 15,7a/2100m.

Se løpet her