Titan Brodde vant GS75-7 fra dødens

Titan Brodde har virkelig blomstret etter han kom til Stefan Öhman i august i år, som også eier Revenue-sønnen. Stefan Öhman driver med trav som hobby og har liksom Bengt Nilsson, som vant V75 med Demolition Man F. i går, bare fire dels egne hester i trening. Titan Brodde har tjent godt over 200 000 kroner i ny regi og hadde før i kveld tre seire og en tredjeplass på de siste fem startene. Fra spor 4 løste innvendige hester raskere, og det ble dødens nesten med en gang for Titan Brodde med fast makker Örjan Kihlström i sulkyen. Angrep utenfra kom trekvart runde igjen, men Kihlström svarte opp og ville beholde posisjonen utvendig leder. Ut av siste sving og ned oppløpet var det ingen som kunne ta fra Titan Brodde seieren. Han var meget sterk og vant på 13,1a/1640m. Titan Brodde har vunnet 9 av sine 21 starter, 6 av dem i år.

Se løpet her