Seier og to andreplasser på Jarlsberg

Det ble en veldig fin dag for Revenue sine avkom på Jarlsberg på denne første desemberkvelden.

I kveldens siste løp fikk endelig Awalkinthepark vist hva han er god for. Fra fjerde innvendig fikk Åsbjørn Tengsareid mot slutten av løpet tråklet ut Revenue-sønnen som avsluttet meget sterkt via tredjespor i siste sving. Nedover oppløpet stakk han forbi og unna feltet til seier, ukjørt på 17,8a/2100m.

I kveldens fjerde løp var New Venue til start, hoppa som travet 1.13 allerede i mai. Ingen kunne røre henne fra start når Åsbjørn Tengsareid slapp henne til i en åpning som gikk etter 12,5/500m. De satt deretter og dirigerte hele veien, men tapte ned bare noen millimetre på målfoto for en hest som styggfort ute i banen.

Andreplass ble det også på Hearthammer og Dag-Sveinung Dalen. 3-åringen til Kai Frode Olsen og Audun Pettersen noterte 17,0a/2100m på den harde banen.