Nok en seier til Always On Time

4-årige Always On Time har hatt et veldig bra år tross konkurranse med tidenes beste årgang i Norge, men dessverre litt utur med dårlige startspor og grove sjeneringer. Han har vist ekstrem speed og åpnet 1.07 da han ble såvidt slått i kval til Jarlsberg Grand Prix, og travet så 10,5a i sitt andre løp for dagen. I sin forrige start åpnet han på vanvittige 1.06,6. Det også har blitt V75-seier, og sterk seier på Åby for to uker siden.
 
I kveld på Bjerke var forutsetningene bedre enn på lenge, og fra spor 1 var den ingen som hadde sjanse på Always On Time som fosset rett til tet. Det ble en enkel affære for Revenue-sønnen som ledet hele veien. Inn på oppløpet buttet det litt for hesten som lå utvendig han i dødens, og Malmin fikk åpning med sin hest fra lederrygg. Always On Time fikk beskjed av Solberg om en sluttspurt, og han akselererte som en kule inn til sikker seier, den 11. i karrieren.
 
Always On Time har nå vunnet 8 løp i år, og det er kun Ferrari B.R. med sine 10 seire som har vunnet flere  løp blant fireåringene i Norge i år!