Flott andreplass til Mr Picasso

Mr Picasso var til start fra spor 9 i finalen av Summer Meeting på Bjerke Travbane i dag. På grunn av sporet ble det naturlig nok forsiktig start og Per Oleg Midtfjeld plasserte Mr Picasso fornuftig i et fjerde par innvendig. Ut på siste langside la Per Oleg ut et spor og i siste sving ble det tredjespor og deretter fjerdespor for Revenue-sønnen. Mr Picasso leverte en solid innspurt og plukket ned alle konkurrentene unntatt Peter Untersteiners Ironman Pellini som vant med en liten lengde. Meget sterkt løp av Mr Picasso! Andreplassen var verdt 50 000 kroner.

Se løpet her

Always On Time startet fra spor 8, og Tom Erik Solberg satset steinhard fra start. Always On Time er ekstremt speedig, og 1.06 (!!) kostet første 500m for å få teten. Selv om Always On Time satt i tet helt fram til oppløp ble beina litt numne og tre hester fra bak i feltet stakk fram til trippel og han ble såvidt slått til femte på 1.12,9. Men for en speed denne hesten har!