Dobbelt Revenue på Biri

Revenue-døtrene Lakeside Cassie og Betty var til start i andre løp for kvelden. Førstnevte fra spor 2 og Betty fra spor 9. Lakeside Cassie gikk direkte til tet når startbilen forlot feltet, og dirigerte tempo der framme. Betty fra spor 9 hadde en forsiktigere innledning og havnet etter hvert i tredje par utvendig. På siste bortre begynte Betty å bevege seg framover i feltet mens Cassie satt i tet. Rundt siste sving forsatte Betty fremdeles avansementet og leverte en meget sterk avslutning nedover oppløpet der kun mule skilte de to hoppene ved passering. Cassie først, Betty noen cm bak. Begge hoppene noterte 18,0a/2100m.

En sterk andreplass ble det også til Demokritos F i Kalmar som avsluttet enormt fra bakre rekker og vide spor, og var en lengde bak vinneren i mål.