Flott Åby-seier til Always On Time

Always On Time hadde som nesten vanlig trukket et dårlig spor, nr.12 på sprint på Åby. Kusken var avventende fra startbilen slapp og la seg bak i feltet, men da det ble dempet der framme satte han skikkelig fart på Revenue-sønnen og før de andre skjønte ha som skjedde hadde han feid forbi feltet og satt i tet drøye runden igjen. Ut av svingen tok han ordentlig tak, og uten å bli bedt om noe ekstra stakk han unna på lette bein og vant på fine 1.11,8a to-tre lengder foran andrehesten i mål. Artig at han får vist hvilken god hest han er! Dette var hans syvende seier for året og nr 10 i karrieren,

Always On Time tilhører 2013-årgangen som er den beste norske årgangen noensinne. Til tross for dette er det bare Ferrari B.R. som har flere seire enn han denne sesongen. Always On Time har per i dag 7 seire, Ferrari B.R. har 8.

4-årige Always On Time er en ekstremt speedig hest, og da han ble såvidt slått i kval til Jarlsberg Grand Prix i sommer hadde han sittet i tet hele veien og åpnet 1.07,0! I finalen, hans andre løp for dagen, travet han fantastiske 1.10,5a