To Solvalla-seire til Revenue-avkom

Revenue-sønnene Dominator D.T. og Titan Brodde var begge til start på Solvalla i kveld.  Først ut var Dominator D.T. med Annsofie Bergfelt i sulkyen. Det ble en enkel seier for ekvipasjen etter tet fra start til mål og med avslutning på 1.12 kunne ingen følge til mål. Vinnertid ble 16,2a/2140m. Trener gjør eieren Rikard Lindh

Deretter var det Titan Brodde sin tur som i ny regi virkelig har funnet formen, og hadde før kveldens start allerede to seire på fire starter, og tjent 115.000 kroner . Han fulgte i dag opp sin fine seier for halvannen uke siden der han vant på 12-tallet på sprint, og viste at han er meget god også på stayerdistanse. Titan Brodde startet fra spor 9 bak bilen. Tredje par utvendig første halvannen runde løpet, og drøye runden før mål kjørte Örjan Kihlström opp utvendig lederen med en pigg hest som ikke trives så godt i rygg. Ut av siste sving slapp Kihlström til og Titan Brodde forsvant unna i tre steg til sin syvende seier. Vinnertid ble 15,4/2640m.