S.M.K. Smashing vant i Sverige

Det ble dramatikk da treårige S.M.K. Silvousplait e. Revenue ble strøket rett før start som favoritt i Norsk Oaks på Momarken i går etter hennes sterke kvalifiseringsseier for to uker siden. Hoppa har vært helt i årgangstoppen blant treårshoppene i år, så det var veldig trist for oppdretter/trener/eier å  være så uheldig akkurat før dette løpet.

I dag var storebror S.M.K. Smashing til start i Sverige. Fra spor 11 satset Renate Aarlie meget offensivt og satt i tet allerede før halvrunden var passert. Der satt Smashing komfortabelt og jogget unna hele veien, og nedover oppløpet kunne ingen true Revenue-sønnen som tok sin andre strake seier på 17,1a over den noe uvanlige distansen 2.480m. Smashing har nå tre seire, en andreplass og to tredje på sine siste sju starter.