Nancy America annen i Svenskt Mästerskap

Lekre Nancy America har vunnet halvparten av de 24 startene hun har gjort i livet, og tjent over 1,2 millioner kroner. Hun har etablert seg i hoppeeliten i Sverige, med seire i både kval og finale av Diamantstoet, og imponerte voldsomt i sin forrige start på Charlottenlund der hun vant på 12,1a/2000m.

I dag sto Nancy America til start i Svensk Mesterskap for hopper der hun møtte meget sterke hopper som bl.a. Super Ariel 11,0am/SEK 3,3 mill, Galactica 10,7a/SEK 2,2 mill og Jetset 12,4am/SEK 2,2 mill som alle startet fra første rekke. Nancy America løste meget bra og hadde ikke problemer med å forsvare teten. Første 500m gikk etter 10,3 og Nancy America holdt bra fart der framme med 12,6 passering på første 1000m med Super Ariel i rygg. Siste 500m gikk etter 1.09,9 og inn på oppløpet på Åby fikk smygkjørte og superspeedige Super Ariel fritt fram på siste indre og passerte Nancy America til å bli årets svensk mester. Andreplassen var verdt hele 250 000 kroner.

Nancy America vant på 13,9/2160m voltestart fra 20 meter tillegg i sin andre start i karrieren som hun startet med fem strake seire. Hun travet 12,9am da hun ble sjenert fra seier til kval i Derbystoet, og havnet i bakspor i finalen. Der avsluttet hun i sporene og ble femte på 13,3am i et felt det kun skilte halvannen lengde mellom de første fem hestene i mål.

I Ungdoms-SM ble det andreplass til Champion Melon som ikke kunne hente inn den siste halve lengden på vinneren, og imponerende tredje til Demolition Man F som måtte gå den tunge veien i tredjespor rundt hele siste sving. Også Sandsjöns Revenue ble fin annen i sitt løp på Åby, og i V75 på Momarken ble From Zero to Hero andre etter en fin avslutning.