Daily News vant på Forus

Revenue-datteren Daily News har hatt en del stolpe ut i begynnelsen av karrieren, men i dag kom den første seieren for eier/oppdretter/trener Hans Anton Helland. Fra dårlig spor 7 satt Daisy News i tet i løpet av første sving, og der ble hun sittende og forsvarte seg fram til målstreken var passert. I sulkyen Johan Kringleland Eriksen.

I kveldens sjette løp var Lady Revenue ute mot hovedsaklig hingster. Etter å ha gått tredjespor hele siste sving og sterk avslutning, ble Lady Revenue knepent slått til tredjeplass, en halv lengde bak vinneren.

Sandsjöns Revenue på Jägersro skulle følge opp sin sterke seier fra sist, og var ute mot bedre hester i Bilila Toyota-løpet. Fra spor 9 ble det dødens stort sett hele veien, og Sandsjöns Revenue ble litt sliten rett før mål og endte på tredje på 13,4a/2140m. Tredjeplassen var verdt 10 000 kroner og Sandsjöns Revenue nærmer seg halvmillionen innkjørt.