S.M.K. Silvouplait overlegen i Oaks-kval

Det var en våt og sølete kveld i regnet på Momarken travbane, men i dag var tiden for tre kval til Norsk Oaks for de treårige hoppene. S.M.K. Silvouplait vant Benn Orres Minneløp i overlegen stil i sin nest siste start, og i sin siste galopperte hun fra seg en finaleplass i Kriteriet etter at kusken var litt vel offensiv på oppløpet. I kveld startet hun fra spor 3 og løste som et lyn, rett til tet. Der satt hun hele veien i høyt tempo. Ingen kunne nærme seg Revenue-datteren som stakk unna på oppløpet til overlegen seier på 15,1a/2100m med krefter spart, kun en tidel unna banerekorden!

I andre heat… Riva Renn løste som en rakett også hun og stakk rett til tet, men kusken slapp noe overraskende fram Kriterievinner Glühwein etter 500m var passert. Deretter satt hun i lederrygg hele løpet helt fram til oppløpet, luken kom aldri og Riva Renn ble tredje i sitt heat.

Det ble to flotte Revenue-døtre i finalen som går av stabelen om to uker.