Always On Time og Dupont vant på Bjerke

Uken startet på beste vis for Revenue-avkom på norske baner.

4-årige Always On Time var til start igjen på Bjerke, og han skuffet ikke. Revenue-sønnen føyk til tet fra spor 2, åpnet 1.11/500m , fikk dirigere og etter en siste 500m på 1.10 vant han tross en hardt angripende konkurrent, de to i en klasse for seg langt foran feltet. Vinnertid ble 14,5a/2100m.

Always On Time har travet 10,5a som best i år. Han har vist han er veldig speedig og startrask og ble såvidt slått til annen i kval til Jarlsberg Grand Prix etter å ha åpnet første 500m etter vanvittige 1.07 og siste 500m på 1.11.  Han tilhører den sannsynligvis beste årgangen vi har sett i norsk travsport.

Etter flere gode løp og noe uflaks, satt seieren i dag for den speedige 3-årige Revenue-sønnen Dupont på Bjerke i dag. Det ble heller ikke i dag et enkelt løp, og gikk i andrespor uten rygg nesten hele veien. Inn mot siste sving stakk han til tet og dro unna til enkel seier på vinnertid 16,1a/2100m.

I løp 2 etter var 3-årige Betty til start for Steinar Hammersborg, og hun ble slått bare med nese og ble tredje på 17,0a/2100m.

På Leangen var 3-årige Vivienne ute i kveldens siste løp fra 20m tillegg og gjorde et veldig fint løp. Ut av siste sving ble hoppa til Sjoner lagt i angrep. Ledende Efes Trotter som startet 20m foran ble passert idet Vivienne falt ut av travet etpar steg 20 meter fra mål. Hun fikk samlet seg raskt igjen, men det var nok til at førstnevnte klarte å stikke hodet først over målstreken.  Vinneren noterte 19,3/2140m og Vivienne 18,6v/2160m.