Fin treårsvinner i Drammen

Treårige Sky Grande G.G. var til start i Drammen med Eirik Høitomt i sulkyen. I den tredje karrierestarten kom seieren. Løpet ble innledet i andre par utvendig som ble til dødens drøye runden igjen. I siste sving presset Sky Grande G.G. seg forbi og det ble en komfortabel seier på 17,6a/2100m.

I et tidligere løp ble treårige Patrimony med Dag-Sveinung Dalen i sulkyen tredje på 17,8a/2100m fra bakspor.

Det var Derbyhelg på Jägersro i Sverige i dag, og i et av rammeløpene var den treårige danske hoppa Celtic ute mot eldre hester. Hun gjorde et fint løp men satt hermetisk fast i lederrygg og ble tredje med masse krefter igjen på 15,9 voltestart/2140m.  For noen uker siden ble Celctic fjerde i et av de største hoppeløpene for treåringene i Danmark, Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix.

I et annet løp ble Sandsjöns Revenue flott fjerde på ny rekord 11,7a i meget tøft selskap og fra spor 9.

I USA var det seier til Net Revenue lørdagen.