Rågod Nancy America vant på Lunden

Danskene arrangerer sin Derby-helg på Charlottenlund denne helgen, med også fine rammeløp på programmet. Nancy America var  tilbake etter 3 mnd pause og var ute i et hoppeløp mot mange sterke konkurrenter, bl.a. Tunika og Hanna Banker.

Nancy America føyk til tet, lenset unna i og åpnet første 500m etter forrykende 1.08,8 og første 1000m etter 1.10,9. Ingen kunne true Revenue-datteren som toget inn til seier på 12,1a/2100m mens kusk og trener Flemming Jensen satt helt stille på oppløpet. En virkelig imponerende prestasjon. Nancy America ble med dette løpet også millionær.

 

Klippet fra Sulkysport.se:
» Imponerade vinnare. Charlottenlund bjöd inte bara på härligt väder utan några till imponerande vinnare. Flemming Jensens Nancy America (e. Revenue-Camargue) övertygade stort från ledningen på 1.12,1a/2.100 meter trots att han bitvis drog i 30 meters ledning. – En fantastiskt fin häst som inte fått visa vad hon innehåller, sade Flemming Jensen.»