Fine treåringsprestasjoner i kveld

3-årige Vincent Chase var til start på Solvalla i et Svensk Travsports Unghästserie-løp i kveld. Han gjorde et veldig bra løp og avsluttet siste 700m etter 1.10 til tredjeplass for Kenneth Haugstad, kun et hode unna andreplassen. Vincent Chase noterte 1.14,4a/2140m og fikk med seg kr 17.500 for jobben. Trener gjør Catarina Lundström.

På Bjerke gjorde treårige Dupont sin tredje karrierestart og viste en ekstrem speed nedover oppløpet når han ble annen og nesten hentet inn vinneren fra bakerst i køen. Vinneren gikk 1.14 siste 500m, og Dupont hentet 20-25 meter på denne. 1.15,7a ble tiden og Revenue-sønnen tok med seg 20 000 kroner hjem til Larvik.

Mandag vant treårige Kasper T.T. på Drammen og lørdag ble treårige S.M.K. Silvousplait fjerde i finalen av Prinsesse Märthas Pokalløp.