Fire seire, to annen og en tredje!

Det ble en flott dag for Revenue-avkom på begge siden av Atlanteren i dag. Fire seire, to andre og en tredje ble fasiten da dagen var over.

Finland:
To finske vinnere ble det. Sønnen Inuto tok sin tredje for året i Joensuu i dag og vant på 1.14,6a, og vant gjorde også datteren Candy Shop i sin debut i Torneå.

Sverige:
Unit Brodde vant igjen og viser at han også liker lange distanser. I dag kom seier nummer to for året på 17,1/3180m voltestart. 200 000 kroner ble passert i idag for Revenue-sønnen som trenes av Henrik Södervall.

Norge:
From Zero To Hero har gjort flere sterke løp uten å få ordentlig uttelling, men fra tillegg i dag fikk han et fint løp av Gundersen Jr og ble annen på 17,7/2140m voltestart, den raskeste tiden av alle i løpet.s

3-årige Lass Revenue har allerde travet meget sterke 1.12 i mai i år, og ble annen i ASVT Trottex Auktionslopp i sin forrige start. Revenue-sønnen var til start i forsøk i Norrlänskt Treåringsmästerskap (Norrlands Elitserie) i dag og ingen kunne følge da han løste og stakk rett til tet da bilen slapp feltet. Tet ble det nesten hele veien. Trener varslet at hesten trolig trengte et løp i kroppen, og rett før mål var det to hester ute i banen som speedet såvidt forbi, men det ble en flott tredje på 1.14,7a/2140m etter litt pause.

USA:
Revenue Agent tok sin 26. karriereseier da han vant på Scioto Downs på 11,6a/1609m, mens Tornado Tim ble annen på Pocono på 11,3/1609m

Lass Revenue