Reven d’Amour passerer 7 mill på banerkord

12-årige Reven d’Amour er fra Revenue sin første årgang, de født 2005, før Revenue ble solgt til USA som avlshingst. Reven d’Amour er en hedershest og ser ut til å være lagt av stål akkurat som sin far. Han har hatt en lang, fantastisk karriere som begynte med 7 seire på 11 starter som treåring, deriblant EM for 3-åringer (Gr.1.) og kval til Svensk Travkriterium. Han var den mestvinnende hingst/vallak i sin årgang det året. Som fireåring vant han bl.a. Fireåringseliten på Bjerke (Gr.2), Påskägget, og sitt kval til Konung Gustaf V:s Pokal, og han ble fjerde i Europaderbyet Grand Prix de l’UET (Gr.1). Som eldre reiste han bl.a. til Nord-Amerika og ble annen i Maple Leaf (Gr.1.) og tredje i Nat Ray Trot (Gr.1.). I Europa har han også vunnet og blitt tredje i St Mikkeli Ajo, deltatt to ganger i Elitloppet og ble femte i finalen i 2014.  Reven d’Amour har alltid gitt sitt absolutt beste.

I dag var Reven d’Amour til start igjen og vant på 10,7a/1620m i sin 25. seier. Dette var samtidig banerekord i Visby!

Oppsiktsvekkende bra er at Reven d’Amour hadde rekord 11,0 som 4-åring, og har etter det travet 1.09 og 1.10 hvert eneste år fra han var fem og til i år som 12-åring!

I dag passerte Reven d’Amour 7 millioner kroner innkjørt. Han har i snitt vunnet nesten hvert fjerde løp han har gått og vært 43 ganger på trippelen. Vi gratulerer kretsen rundt hesten med en fantastisk karriere!