That’s Good Chip strålende annen på Forus

Vanligvis tar vi ikke med annet enn seire i nyhetene med mindre det er noe helt spesielt, men i dag var That’s Good Chip strålende på Forus og fortjener å bli nevnt.

Han hadde allerede en andreplass og en tredjeplass fra V75 i sine to starter, begge fra spor 10, og i dag var det nok et dårlig spor for han.. nummer 12 bak bilen. Fra start ble det naturlig nok litt posisjonsproblemer, tredje spor i første sving før han fikk en galopperende konkurrent i fanget og måtte styre unna. Da var det 40 meter fram til teten. Han havnet etter hvert i femte innvendig og kom seg ut i andrespor trekvart runde igjen med hester utenfor seg i tredjespor. Ryggen han fulgte ble en dårlig en og rygget mens tethestene fikk forsvinne unna. Åpning kom i slutten av siste sving, og That’s Good Chip måtte ut fire spor for å få klar bane. Derfra avsluttet han som en rakett og tok med seg andreplassen på 20 000 hjem til Vestfold.

That’s Good Chip har en herlig innstilling, alltid positiv, går alltid til mål og har virkelig skjønt hva travløp går ut på.

Se løpet her


That’s Good Chip fra et tidligere løp