En av tidenes mestvinnende i Nord-Amerika

MARKET SHARE ER EN AV HISTORIENS MESTVINNENDE TRAVERE I NORD-AMERIKA

Revenue-sønnen Market Share med sine $3,779,751 innkjørt er historiens femte mestvinnende traver i Nord-Amerika. Kun legendariske hester som Moni Maker, Mack Lobell, Peace Corps samt Arch Madness har tjent mer. Disse hestene reiste også til Europa og vant utallige millioner her. Market Share har vunnet alle sine penger i Nord-Amerika.Over 30 millioner kroner innkjørt er litt av en prestasjon.

Market Share var tidlig utviklet. Han vant kval og finale av Hambletonian som treåring, samt Canadian Trotting Classic, Zweig Memorial og American National på overlegent vis. Market Share ble den fjerde traveren i historien som tjente over 2 millioner dollar på en og samme sesong, og vant løp på utrolige 1.08,7a som 3-åring. Market Share var også verdens mestvinnende traver uansett alder, og verdens raskeste 3-åring i 2012!

Som eldre vant Market Share også Breeders’ Crown på ny løpsrekord, Maple Leaf Trot og $500,000-finalen av Meadowlands-serien. Han ble den første Hambo-vinner siden Mack Lobell til å vinne Breeders’ Crown påfølgende år, og ble tidenes raskeste traver på 1000 m-bane med 1.08,6a da han vant Maxie Lee Memorial på en ikke spesielt rask Harrahs Philadelphia.