In Vain Sund fantastisk i Copenhagen Cup!

Gruppe 1-løpet Copenhagen Cup over 2011 meter gikk av stabelen i dag med en rekke topphester invitert til start, deriblant In Vain Sund e.Revenue. Løpet ble innledet forsiktig med åpning på 13,4 første 500m og 13,8 første 1000 og det var duket for en rask avslutning. På sisterunden ble det en skikkelig tempoøkning, In Vain Sund i andre par utvendig. Kihlstrøm vippet ut Revenue-sønnen i angrep ut av siste sving og det beit bra tross steinhardt tempo (enorme 1.08,8 siste 1000m på vinneren, og In Vain Sund med utgangspunk to lengder bak!!). Rett før mål mistet han travet et steg, men var nede i trav over målstreken – som vinner, men ble dessverre fratatt seieren like etterpå! Vinnertid var flotte 1.11,1a/ 2011m, og In Vain Sund ville notert den samme uten disk. Hingsten gjorde uansett en utrolig god prestasjon, og vi kommer til å se mye av 5-åringen i tiden som kommer!