Revenue-treåring travet 1.12,4a på Solvalla

3-årige Lass Revenue har lenge vist han er en hest utenom det vanlige. På sine fem starter før i kveld hadde han en seier (Anders Kilströms Minne), to andreplasser (bl.a. en i kval til Breeders’ Crown som gjør han klar til semifinaler i høst) og en tredjeplass. I kveld på Solvalla var det snakk om kval til Breeders’ Course. Lass Revenue hadde dessverre trukket bakspor. Det gikk luftig for seg. Første 500m gikk etter 10,4 og første 1000m gikk etter 11,7. Revenue-sønnen kjørt av Ulf Ohlsson jobbet seg framover fra tredje par utvendig, og avsluttet sterkt tross den harde farten, og rakk akkurat ikke fram til andreplassen. Tiden til Lass Revenue ble meget sterke 1.12,3a, i 3-åringens sjette start i livet!! Lass Revenue er en av ti svenske Revenue-avkom i 2014-årgangen.


Lass Revenue var en flott hest allerede som åring