Lass Revenue (3) vant på 15,0a/2140m

Lekre Lass Revenue hadde en andreplass og en tredjeplass fra tidligere, og i hans fjerde start kom seieren. Anders Kilströms Minne på Bollnäs ble kjørt i kveld og treåringen var lynrask bak bilen og stakk rett til tet. Tross press forsvarte Mattias Djuse teten med Revenue-sønnen, stakk unna feltet rundt siste sving, og vant med nesten to lengder på fine 15,0a/2140m. Seieren var verdt 35 000 kroner og Lass Revenue er dermed klar for finalen i høst med 100 000 til vinneren.

Norge:
En flott tredjeplass ble det i går for That’s Good Chip på Bjerke. Tredje par utvendig, tvunget til å angripe på siste bortre pga hest foran som virket trøtt. Eksplosiv speed da han angrep, men ble hengende i tredjespor rundt siste sving da siste 500m gikk i 1.12-fart. Sto på inn til tredje på 16,1a/2140m.