Market Share vant i årets andre start

Market Share var en tidlig utviklet traver og ble utnevnt til årets 2-åring i New Jersey. Som 3-åring utviklet han seg enormt og ble verdens mestvinnende traver uansett alder, og verdens raskeste 3-åring i 2012 med enorme 1.08,7! Han ble kåret til «Årets 3-åring» i Nord-Amerika etter seire i bl.a. kval. og finale til verdens største 3-årsløp Hambletonian Stakes og 8 andre løp, bl.a. Canadian Trotting Classic, Zweig Memorial og American National på overlegent vis. Market Share ble den fjerde traveren i historien som tjente over 2 millioner dollar på en og samme sesong. Som 4-åring i 2013 befestet Market Share seg som en av verdens absolutt beste hester, og hingsten vant Breeders’ Crown på ny løspsrekord, Maple Leaf Trot og $500,000-finalen av Meadowlands-serien. Han ble den første Hambo-vinner siden Mack Lobell til å vinne Breeders’ Crown påfølgende år. Market Share ble historiens raskeste traver på 1000m-bane i 2014 da han vant på enorme 1.08,6 på Harrahs Philadelphia.

Etter en andreplass i årsdebuten kom Karrierens 29.seier kom i går på Dover Downs på 1.10,9/1609m etter tet fra omtrent halvkjørt løp. Market Share nærmer seg 4 millioner dollar innkjørt i karrieren!

Tall Cotton viste han er klar for årets sesong også og vant en Qualifier på The Meadows i dag.