V75-seire i både Sverige og Norge

Det ble flotte seire for Revenue-avkom i både den norske og den svenske V75-runden denne lørdagen!

På Axevalla var råsterke Swimming Pool til start for Bjørn Goop i V75-1, også dette et stayerløp over 2640m med 100 000 kroner i førstepremie. Swimming Pool med sin karakteristiske hvite maske har gjort flere sterke løp og hadde før i dag vunnet 9 løp, flere av dem på Solvalla. Åpning etter 12-åpning, Swimming Pool i fjerde utvendig første halvannen runde før Goop la ut i angrep via tredjespor runden igjen. Swimming Pool jobbet seg via tredje spor, deretter fjerde spor siste del av siste sving. Den råsterke Revenue-sønnen jobbet på nedover det lange oppløpet på Axevalla og avgjorde enkelt til to lengders seier. Halvmillionen er nå nesten innkjørt. Trener gjør Solvalla-treneren Ulrika Wällstedt.

På Biri var 4-årige Revenue Lavec i aksjon for Wivestad/Hamre/Kolle i V75-5 i et Stayerløp over 2600m i grunndivisjonen. Spenstig og fin pilte Revenue-sønnen til tet etter ca 800 meter for Lars Anvar Kolle, og der satt han hele veien til oppløp der han stakk lett unna til sin fjerde seier på ni starter. Revenue Lavec har aldri vært dårligere enn nummer to feilfritt og vant i juni i fjor et Unghestserieløp på Momarken på 15,3/2140m, tre tideler under banerekorden. Vinnertid i dag 18,5/2600m voltestart, og seieren var verdt 40 000 kroner.