Swimming Pool med ny Solvalla-seier

Råsterke Swimming Pool var ute mot bl.a. Trinidad As på Solvalla i ettermiddag. På siste bortre ble Revenue-sønnen lagt i angrep og travet hele siste sving i tredjespor, og Swimming Pool avgjorde enkelt til årets femte seier. Vinnertid ble 16,9a/2140m på en noe tung Solvalla-oval og seieren var verdt 30 000 kroner. Kusket gjorde Kaj Widell, trener er Ulrika Wällstedt.

Se løpet her

På Meadowlands var Market Share igjen til start etter seieren forrige uke, og det ble andreplass på Revenue-sønnen som har tjent over 30 millioner kroner i karrieren. 1.10,2 ble tiden.

På Biri var Revenue-datteren Revenge til startf ra spor 9 bak bilen. Løpet gikk litt i rykk og napp og Revenge måtte legge inn etpar speeder underveis, og i sluttspurten holdt lederen unna med en halv lengde. Fin andreplass til 3-årige Revenge som har to seire og en annen på sine fire starter i karrieren så langt.