Nancy America med styrkedemonstrasjon

Nancy America befester seg som en av de beste hoppene og mest stabile hoppene i Sverige for tiden. I dag var det nytt forsøk til Diamantstoet i Eskilstuna, som Nancy vant den forrige finalen av. Revenue-datteren gjorde et imponerende løp og var i en klasse for seg der hun stormet over mål til 13,2a/2140m med masse krefter spart etter en 09,5-åpning. Seieren i dag var verdt 100 000 kroner og Nancy America er bare noen tusenlapper unna ligger og det var den fjerde strake, og sjette på 10 forsøk i år. Erik Adielsson kusket denne gangen som sist. Hoppa innledet karrieren med fem strake seire, og vant på 13,9/2160m volte fra 20m tillegg i sin andre start for livet.

Trener Flemming Jensen: ”Nancy America er en af de bedste hopper, vi har haft i vores stald, hun har et stort potentiale.”

Se løpet her

nancy