In Vain Sund dobbeltmillionær!

Etter en flott seier i semifinalen av Breeders’ Crown og en tredjeplass i Gruppe 1-løpet Grand Prix de l’UET i Paris for noen uker siden, sto In Vain Sund bak startbilen i finalen av Breeders’ Crown (også dette et internasjonalt Gruppe 1-løp) for 4-årige hingster og vallaker på Eskilstuna i dag. Kolgjinis Target Kronos var det lite å gjøre med for dagen, og etter at denne fikk tet og dirigerte farten underveis og moderat tempo på mellomrunden, ble det enkelt seier. In Vain Sund ble lagt i angrep inn mot siste sving, og fikk en drøy reise i tredje spor. Det ble vanskelig å hente flere lengder når avslutningen gikk i 1.10-fart, men han ble flott tredje på 12,9a/2140m! Tredjeplassen var verdt 200 000 kroner, og Revenue-sønnen ble dermed samtidig dobbeltmillionær.

«In Vain är en mycket bra häst som bara blir bättre och bättre, dessutom så älskar han att träna, en mycket bra egenskap om man ska nå toppen» – Daniel Redén