Melady’s Monet ble dollarmillionær!

Melady’s Monet viste igjen at han er godt etablert i den eldre eliten i USA og gjorde et flott løp på Yonkers Invitational Trot i dag over distansen 2011 meter. Forsiktig fra start, avanserte på mellomrunden, og plassert i dødens siste halvannen runde utenfor Bee A Magician, var han trekvart lengde bak Bee A Magician i mål på tiden 1.12,3a/2011m på 800m-banen. Verdensrekorden fra Papagayo E i 2015 på den samme banen var forøvrig 12,6a! Slått var gode hester som Shake it Cerry, Wind of the North og Centurion Atm. Adreplassen var verdt rundt en halv million kroner, og med dette passerte Melady’s Monet 1 million dollar innkjørt i karrieren!! Han er dermed Revenue sin fjerde dollarmillionær, som har produsert over 50 millionærer så langt i sin avlskarriere. Melady’s Monet har travet 1.09,2a som best og vunnet 40 løp så langt i karrieren.

melady_vincennes