3-åringsseier nummer tre på få dager

3-årige Income ble annen i sin debut for en måned siden, og i dag kom den første seieren for Revenue-sønnen i karrierens tredje start. Til tross for et antall omstarter beholdt nr. 5 Income roen og kreftene, og så meget sterk ut for dagen. Han ble liggende i tilbaketrukken lederrygg en bit, men i siste sving hadde leder fått nok og dro med seg Income bakover til et slags tredje innvendig. Tom Erik Solberg måtte dra ut og rundt hestene foran seg inn mot oppløpet og gikk i angrep tre-fire lengder bak Høitomt sin hest som hadde fått stikke unna. Income gjorde en forrykende avslutning og stakk hals og hode først over målstreken.

Nok et Revenue-avkom som virkelig går til mål! De siste fem dagene har det blitt tre stk 3-årsvinnere i Norge, plus at Clementine F.F. kvalet seg inn til finalen av Norsk Oaks etter et kanonløp på Momarken. I Sverige vant i tillegg 4-årige In Vain Sund til finalen i Europamesterskapet som går på Vincennes neste fredag. Vinnertiden sterke 12,2a/2140m uten å bli bedt om noe ekstra.

income2