Clementine F.F. vant Hoppekriteriet på rekordtid

Clementine F.F. har gjort en rekke fine løp i karrieren som startet allerede i fjor høst. I kval til Hoppekriteriet for etpar uker siden gjorde hun et flott løp fra spor 9 og ble nummer to på 15,2a/2100m uten å bli bedt om alt. I finalen ble det igjen valgt spor 9. Forsiktig fra start, og en reise i fjerde utvendig fram til bortre siste langside, ble Clementine lagt i angrep og via tredjespor rundt siste sving. Revenue-datteren jobbet seg stadig framover, og siste 100m kom en forrykende spurt som tok henne over målstreken som sikker vinner av årets Hoppekriterium!

Vinnertiden ble flotte 14,1a/2100m. Dette er den raskeste tiden noen gang notert i Hoppekriteriet og en tidel unna banerekorden på Bjerke (som forøvrig ble satt på sprint).

Clementine F.F. er fra Revenue sin første årgang etter at han kom tilbake til Norge. På en håndfull hester de siste par årene har han produsert Derbyvinnerne This Is It og Indira Bo i 2016, og også Brandy som var en av de aller beste 3-årshoppene i Norge i fjor.

Revenue og vi gratulerer så mye til kretsen rundt Clementine F.F.!

clementine

Foto: Equus Media