Enkel seier for Market Share i Philadelphia

Market Share har startet kun en håndfull ganger så langt i år, fem for å være eksakt, og i dag kom den første seieren. Forsiktig kjøring fra start og hingsten ble lagt til som femte hest på rekke og rad første halvdel av løpet. Derfra  han seg fram via tredje spor hele siste sving og ut i oppløp, og forsvant til enkel tre lengders seier. Vinnertid ble 1.10,4a/1609m på 1000m-banen Harrah’s Philadelphia. David Miller hadde tatt plassen for Tim Tetrick som med ett  unntak har kjørt Market Share i alle tidligere løp i karrieren.

Fantastiske 3,7 millioner dollar har Market Share tjent i karrieren. Han var verdens mestvinnende traver uansett alder i 2012, han var verdens beste 3-åring samme året, og vant på 1.08,7 som best, og ble historiens raskeste på 1000m-bane da han vant på 1.08,6 i 2014!

 

markie