Brandy klar for Hoppederby-finale

Brandy er en av kun fire norske avkom til Revenue f.2012. Hun var en av Norges beste 3-årshopper i fjor og vant bl.a. Auksjonsløpet med halve oppløpet, kval til Oaks, Kriteriet og Prinsess Märtha Louises Pokal hoppeavdeling. Brandy har gjort en rekke gode løp, og satte banerekord på Sørlandets Travpark i sommer. Det har blitt stolpe ut i noen løp i år, men i dag viste hun gode, gamle takter. Fra spor 11 ble det naturlig nok tatt forsiktig fra start, og Revenue-datteren ble plassert i et slags tredje par utvendig med hest foran seg som var veldig tilbaketrukket. Ut på siste langside ble Brandy lagt i angrep i tredjespor og gjorde en flott avslutning der hun hentet inn mange leder på vinneren Valla d’Estino og ble annen. Tid på Brandy ble 13,9a/2100mog hun ble kusket av sin eier og trener Anders Jahre Jr.

Revenue har også to andre finalister i Klasseløpene 2016. Ubet og Clementine F.F. er begge klare for finalen av Hoppekriteriet.

Revenue-datteren This Is It vant 2015-utgaven av Hoppederby på ny Norgesrekord, vi håper Brandy slår til og følger i hennes fotspor!

Finalefeltet 18. september:

14281579_10153654601191567_1476154701_n