To Revenue-døtre klar for Hoppekriterie-finale!

I kveld på Bjerke ble det avholdt en rekke kvalifiseringer til Klasseløpsfinalene 2016 som går av stabelen søndag om snaue 2 uker. To døtre til Revenue er klare for finale i Hoppekriteriet etter flotte andreplasser i sine kval. Først ut var Ubet, en storvokst hoppe med stor kapasitet og flott driv. Hun ble annen på 1.14,9a i kveldens raskeste kval.

En annen Revenue-datter, Clementine F.F. startet fra spor 9 i kveldens siste løp og siste kval. Åsbjørn Tengsareid tok det pent fra start og la seg til stille bakerst i feltet den første runden men beveget seg så fram i dødens. Smekre Clementine tok ned lederen før mål, men måtte seg se seg slått av en raskt spurtende E. Street utenfor i banen. Clementine F.F. noterte 15,2a/2100m.

Capri Sun og Frode Hamre slo dessverre på en lang startgalopp og gikk på opphenting, og endte på sjette plass.

Her er finalefeltet for søndag 18. september:

Untitled-1