Mange spennende hopper til Revenue

En rekke spennende hopper er bedekt og drektige med Revenue i år også. Her er noen få av dem:

Staro Yasmine har allerede bevist hun krysser bra med Revenue i og med hun er mor til stortalentet In Vain Sund som travet 12,3 full vei som 3-åring og har nylig travet (4)09,7a da han ble annen i kval til Sprintermästaren (10,1 som, fjerde i finalen). Staro Yasmine er også mor til Gaia Sund 11,6a/kr 840.400. Staro Yasmine er en datter til Emma Gee San og dermed søster til de to millionærene Staro Showbiz og Staro Va Bene, Staro Dixieland og Staro Unplugged.

Bear Mail er en hoppe e. Cantab Hall og u. Daily Mail som er en søster til råskinnet Zerberus som i sin tid vant EM for 3-åringer, Treåringseliten på Solvalla og Habibs Minneløp her hjemme.

Honalulu Lulu er en Andover Hall-datter og mor er CR Sister Susie, en søster til den fantastiske hoppa CR Kay Suzie USD 1,6 mill, CR Renegade USD 903.896. CR Kay Suzie ar i sin tur mor til alvhingsten og Peter Haughton-vinner CR Excalibur. Honalulu Lulu sin bror On The Tab har tjent nesten 700 000 dollar! Honalulu Luly har startet sterkt i avlen og hennes førstefødte Bearhawaii har travet 12,3am og tjent 1,3 millioner kroner.

Jim’s Girl er en Malabar Man-datter fra samme familie som Elitloppsvinner Elma og hennes sønn Texas. Mutineer og Coktail Jet kommer også fra samme hoppefamilie fra Cassin Hanover. Dette blir Jim’s Girl sitt første føll.

Pinebrake sin tredje mor Unstoppable er helsøster til Bonefish og Panty Raid og dermed er hun i samme familie som Uconn Don USD 1,6 mill, Hambltonian-vinnere Giant Victory USD 1,25 mill og Tagliabue, Herschel Walker USD 1 mill og Kosar.

Dairy Queen kommer fra en meget sterk svensk morsfamilie som har produsert uendelig med millionærer. Dairy Queen sin femte mor Scotch Dot er svensk Elitsto, fjerde mor Elitstopet Glenna H, tredje mor er er Cicora Tilly, det vil si hennes mormor Icora Tilly (også Elitsto) er en søster til Victory Tilly 08,9a/SEK 37 mill, Brunton Tilly SEK 3,8 mill, Super Tilly SEK 2,5 mill, Golden Tilly SEK 2,2 mill. Det er mengder av topphester i denne familien. Earl Tilly SEK 2,9 mill, Gentle Tilly som var en av Norges beste hester.

Civetta Real er en italiensk Park Avenue Joe-datter som allerede er mor til svenske Spirit Real 11,9am/944.119 SEK. Morfar er Sharif di Iesolo og morstammen er fransk med innslag av Florestan/Star’s Pride.

X. Lane er mor til selveste Mr X.F. Royal 09,9/kr 3,2 mill.

Daisy Chip er mor til kriterie- og Jarlsberg Grand Prix-vinner Bullchip 12,0/kr 1,8 mill.

Glad H.D. Speedy T. er mor til Cul de Sac 13,4a/kr 370.901. Dette er en meget sterk oppestamme og hennes mor er Eliteavlshoppa Glad Suit som selv var en meget god løpshest og tjente nesten 2 millioner. Glad H.D. Speedy T. er dermed søster til Glad Hall T 12,3a/1,8 mill som vant Jarlsberg Grand Prix, Glad Palema T. 14,3/571.500 og en rekke andre med flere hundre tusen innkjørt. Også mormor Rebecca R.R. er Eliteavlshoppe.

IMG_8457