Tre Revenue-seire i Sverige i dag

«Dom kommer från alla håll», som TV–profilen Hans G Lindskog skulle ha sagt! Det er plenty av vinnere etter Revenue rundt i flere land i disse dager. Melady’s Monet vant Vincennes Inviational på Meadowlands lørdag og ryktene tilsier at han vil bli en av USA sine representanter ved International Trot på Yonkers senere i høst dersom formen er på plass. Derbyvinneren Indira Bo vant Derby-revanschen i Berlin søndag. I går vant Whiskey Tax på Mohawk i Canada på 09,7a/1609m.

I dag har det blitt tre seire og en tredjeplass på svenskfødte 4-åringer med Revenue som far!

Først ut var Justwalkonby e.Revenue vant løp 3 på Romme i dag og tok demed sin andre på tre starter for året. Vinnertid ble 16,5a/2140m. Svante Johansson trener og Fredrik Linder kusket.

På Jägersro var det Herakleitos F.som tok sin andre strake seier for Lars I Nilsson.Vinnertid ble 15,0/2140m voltestart. Lars I Nilsson har også en annen Revenue-sønn i trening. Det er hyperkapable Truculent som har travet 09,5a, satt flere banerekorder, vært deltaker i Elitloppet og tjent over 2 millioner tross et komplisert beinbrudd nær den ene albuen for etpar år siden.

I Östersund var tre Revenue-døtre til start i et ST Unghestserieløp for 4-årige hopper med 50 000 kroner i første. Flinke Fionas First tok seg av dette på enkelt vis fra 20 meter tillegg og tredje spor hele siste sving, og Idaho Sund og Tomas Nilsson satt fast med krefter og vinnersjanser til oppunder mål og ble godt gående nummer 3.  Se løpet her .

Truculent

Truculent og Johnny Takter