Melady’s Monet vant Vincennes Invitational!

Melady’s Monet var invitert til Vincennes Invitational Trot på The Meadowlands i dag og med Jason Bartlett i sulkyen var de ikke spesielt betrodd i det stjernespekkede feltet som besto bl.a. av Rose Run Parker som vant på 1.08,8 for noen uker siden, Pinkman som var en av de beste 3-åringene i USA i fjor, lynraske Natural Herbie og Musical Rhythm som har vunnet 12 av 15 løp foreløpig i år. Melady’s Monet løste bra fra spor 5 bak  bilen, og stakk til lederrygg bak Pinkman som i sin tur overlot til Wings Of Royalty. Han havnet dermed i tredje innvendig, og pakket inn med hester i andrespor utenfor seg mesteparten av løpet. Nedover det lange oppløpet løste det seg og åpningen kom, og Revenue-sønnen la inn en flott spurt som tok han fra sjette plass og til å krysse målstreken som vinner. Siste 400m gikk etter 1.07,6a og vinnertiden meget gode 1.09,4a/1609m. Drøyt 300 000 kroner til eier Meladys Enterprises LLC og dette var Melady’s Monet sin 39. karriereseier!

På denne løpsdagen for 12 år siden vant forøvrig Revenue og Lutfi Kolgjini Nat Ray Trot (nå John Cashman Memorial) for den eldre eliten overlegent på 1.10,2a.

Se løpet her

melady_vincennes