Reven d’Amour holder koken!

Det var travkjøring på Gävletravet og 11-årige Reven d’Amour holder fremdeles koken med en holdbarhet og innsatsvilje av utrolig kaliber etter en lang karriere. I dag var det snakk om en supersprint over 1140m. Til tross for det dårligste startsporet var Reven d’Amour sterkest for sin trener Fredrik B Larsson, og eier Emma del Monte Lijon kunne ta med seg 40 000 kroner hjem.

Fredrik B Larsson etter løpet: «Det var flera startsnabba konkurrenter innanför och jag valde att ta det lugnt första halvvarvet. Jag hade mycket att åka med i sista sväng. Han hänger fortfarande med ungdomarna på ett bra sätt»

Reven d’Amour har hatt en ekstraordinær karriere helt fra han vant EM for 3-åringer i 2008 og årevis i eliten i Sverige etter det. Denne fantastiske hingsten hadde rekord 1.13,2am som 3-åring, 11,0 som 4-åring 1.09,9 som 5-åring og hver sesong siden (6,7,8,9,10,11 år) har han hatt rekord på 1.10-tallet! Han tok også en tur over dammen i 2010 og ble annen i Maple Trot i Canada og tredje i Nat Ray trot, begge løpene travet han 1.09,9. Han har to ganger vært med i Elitloppet, og fra dårlig startspor i både kval og finale ble han femte i finalen for to år siden. Reven d’Amour mangler bare noen tusenlapper på 7 millioner svenske kroner innkjørt.

Reven d'Amour