Tyske 2-åringer er i farta

I Tyskland er det 5 stk Revenue-avkom som er 2-åringer i år. To har allerede gått prøveløp. Höwings Win Win gikk prøveløp 15. juli på meget tiltalende 1.17,6 og ifølge referat under viste hingsten seg godt forberedt for 2-årssesongen som står foran han. Også Pearl Stardust gikk godkjent prøveløp den 20. juli på 1.19,2.

«Tom Kooyman stellte den Revenue-Sohn am Freitag Nachmittag in Wolvega erstmals der Öffentlichkeit vor und absolvierte die Qualifikation in sehr ansprechenden 17,6 / 1609 Meter. Der Hengst zeigt sich gerüstet für die anstehende Zweijährigen-Saison, für die wir Besitzer Peter Aleman fest die Daumen drücken!»

Revenue har bare en håndfull avkom i Tyskland. På kun tre avkom i 2012-årgangen er han far til Indira Bo som vant Breeders’ Crown for 2-åringer og Hoppederby for 3-åringer fra tet hele veien med 1.08-åpning og 10,4 første 1000m . Hun har foreløpig travet 13,0am som best, og gikk 13,5 full vei allerede som 3-åring. Den tyskfødte hoppa står nå i trening hos Peter Untersteiner i Halmstad og har tjent i overkant 800 000 kroner så langt.

Se løpet her

indira bo2

Indira Bo ved seieren i Tysk Hoppederby 2015